Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

    Ceffyl Rosmezic

Tämä on virtuaalihevonen

Perustiedot

Hevosen nimi Ceffyl Rosmezic Kasvattaja Ceffyl Ponies
Kutsumanimi Rose Omistaja Ida, vrl-11142
Syntynyt/Ikä 14.11.11* 9v Painotus Yleispainotus
Rotu, skp Ratsuponi 51%, Tamma Koulutustaso He A, Re 100cm
Säkäkorkeus 142cm Rekisterinumero VH****
Väri Kimo

Luonne

Reipas tammanen on pienenä varsana ollut kovin itsepäinen tapaus. Karkailua taluttaessa ja kaikkea muuta todella kivaa hoitajien pään menoksi. Nytten Rose on mitä kiltein ja rauhallisin tapaus hoitaa ja käsitellä. Vaikkakin välillä vähän tammameinen ja liikehtivä persoona. Jotkut jutut ovat vain yksinkertaisesti kiukuttavia. Auta armias jos satut tulemaan pahana päivänä neidin karsinnaan on vastassa hyvin nyrpeää naamaa näyttävä poni. Ratsastaessa usein parhaansa yrittävä ja palkitsee ratsastajan usein suuren uurastuksen jälkeen. Takataskussa Rosella on myös varsana opettu kumarrus, jota sen kanssa ollaan nytten hietto!

Rosea on kaikin puolin mukava hoitaa lukuunottamatta liikehdintää, joka tulee varsinkin töihin päästessään. Innokas poni jaksaa korvat tötteröllä olla lähes joka päivä menossa kentälle päästelemään höyryjään. Varusteet menee Roselle hyvin päälle ja se ei jaksa välittää edes satulasta, joka on useamman ponin pahin painajainen. Tämä ei edes korvaansa letkauta vaan katselee ympäriinsä ihmetellen käytävän tapahtumia. Mistälie huolettoman luonteensa perinyt.

Ratsastaessa Rose on todella miellyttävä ja omistaa poniksi todella kivan ravin varsinkin harjoitusravissa istuessa. Todella herkkä istunnalle ja siksi välillä hieman hankala ratsastaa, jos itse keikkuu selässä miten sattuu. Opettaa kuitenkin miten selässä tulisi istua ja näin ollen mitä kivempi ratsastettava. Laukka hyvin eteenpäin pyrkivää ja rytkimästä. Jarrutella saa aina välillä, mutta ei kuitenkaan mikä hirveä ralliponi joka lähtisi viemään ympäri kenttää. Kuhan muistaa pienet pidätteet ja ohjauksen pärjää pitkälle. Selässä myös pitää vähän olla hereillä sillä emän puolelta tullutta säpäkkyyttä löytyy riittävästi tästä ponista. Joskus vain tuntuu siltä, ettei Rosella ole mitään keskittymis kykyä löydettyään kyttäilyn kohteen. Onneks pienen tutustumisen ja loikkien jälkeen päästään takaisin hommiin. Esteillä se ei jaksa pahemmin kyttäillä kuin uusia erikoisesteitä, joihin ei olla vielä törmätty. Niissä usein saattaa tulla ongelmia mutta ylipäästään suuren kannustuksen avulla. Muuten voi sitten vain ohjata, jarrutella ja mukautua hyppyyn mukaan. Laukanvaihdoista ei tarvitse huolehtia missään välissä vaan ne menevät ponilta aivan automaattisesti. Maastossakin mukavempi tapaus kuin emänsä, eikä peräpää lentele niin sutjakkaasti. Vaikka kyllähän niitä välillä vähän esiintyy innostuessaan.

Sukutaulu

i. Seven Up
rp 50%, 144cm

ii.Up And Down ox
ox
iii. What's Up ox
ox
iie. Broken Hill ox
ox
ie. Number Seven
Welsh B
iei. Seven
Welsh A
iee. Type The Numbers
Welsh B
e. September
rp 52.5%, 138cm
ei. October
rp 87.5%, 142cm
eii. December
nf, 140cm
eie. Felena
rp 75%, 143cm
ee. April

rp 43.75%, 145cm
eei. Just In Time
rp 50%, 143cm
eee. Valentinca
rp 37.5%, 145cm

Jälkeläiset

o./t. Nimi (o. Nimi)
o./t. Nimi (o. Nimi)

Kisakalenteri

Alle listattu vain sijoitukset
00.00.00 - 110cm - Kutsu - 0/0

Päiväkirja ja valmennukset

©2019 Ceffyl Ponies - suntuubi.com